RUNTIMING
  HU  |  EN

Korábbi versenyek

eredményei

Harica Trail
harica2022.jpg

A versenyt a Bükk hegység északi lábánál elhelyezkedő Harica völgyében és környékén rendezik meg. Célja a sportágak népszerűsítése, az egészséges életmódra nevelés, valamint szeretnék népszerűsíteni ezt a különleges szépségű területet.


Eredmények    Weboldal
Fut a Bogár

A csodás Hédervári kastély kertjében rendezik meg idén a Fut a bogár 8 órás futóversenyt.


Eredmények    Weboldal
XVI. NN ULTRABALATON
ub2022.jpg

2022-ben 16. alkalommal rajtol el Magyarország legnépszerűbb közösségi sporteseménye, az NN Ultrabalaton. A Balatont megkerülő egykörös verseny egyben Közép-Európa leghosszabb futóversenye is, amelyet egyéniben, váltóban, futva vagy bringával teljesíthetnek a résztvevők.


Eredmények    Weboldal
Diageo toronyfutás
diageo.png

A Diageo "régi" irodaépületének búcsúztatása


Eredmények
ORGANICA FX RUNNING ORADEA - DEBRECEN SUPERMARATHON 2021
ORGANICA FX RUNNING ORADEA - DEBRECEN SUPERMARATHON 2021.JPG

Egy országokon átívelő sportesemény, mely a sportról és a csapatszellemről szól, megmutatva a sport erejét és a testvérvárosok partnerségét.


Eredmények    Weboldal
Burger King UB Trail
ubtrail2021.png

2021-ben harmadik alkalommal rajtol el a BURGER KING Ultrabalaton TRAIL


Eredmények    Weboldal
XV. NN UltraBalaton
ub2021.jpg

2021-ben 15. alkalommal rajtol el Magyarország legnépszerűbb közösségi sporteseménye, az NN Ultrabalaton. A Balatont megkerülő egykörös verseny egyben Közép-Európa leghosszabb futóversenye is, amelyet egyéniben, váltóban, futva vagy bringával teljesíthetnek a résztvevők.


Eredmények    Weboldal
Bizalmi Kör Kisszékely Trail 2021
Bizalmi Kör Kisszékely Trail 2021.jpg

Fuss Lázár Ervin Négyszögletű Kerek Erdőjében középkori utakon! Sport-fröccs a pályán és a célban, kézműves termékek, masszázs, ingyenes fotók. Távok: 6, 11, 22, 30 km.


Eredmények    Weboldal
Korinthosz
Korinthosz.jpg

A Korinthosz Ultratávú Futóverseny tiszteleg a legnagyobb görög klasszikus ultratávú futóverseny, a Spartathlon és annak teljesítői előtt. Őrizni és ápolni kívánja annak szellemiségét és hagyományait!


Eredmények    Weboldal
Ultra Lupa-tó
ultralupa.jpg

2021-ben első alkalommal rajtol el legújabb versenyünk, az ULTRA LUPA-TÓ, mely egy igazi kétnapos, nyári futófesztivál. A péntek este rajtoló, Dunakanyarban zajló verseny egyéniben és váltóban is teljesíthető. Szombaton a rövidebb futószámok kerülnek megrendezésre, valamint a SWIM RUN futammal újdonságot is tartogatunk számotokra. A befutók után pedig Budapest legmenőbb homokos strandján, a Lupa Beachen tudjátok kipihenni a fáradalmakat. Biztosak vagyunk benne, hogy versenyünk legalább akkora élményt ad majd, mint a 221 kilométeres NN Ultrabalaton.


Eredmények    Weboldal
5. UTT-130
utt2021.jpg

Versenyünknek Kelet-Magyarország egyik legszebb természetvédelmi övezete, a Tisza-tó környéke ad otthont. Ez a garancia arra, hogy futóink a nyár közepén tiszta levegőn, csodálatos és érintetlen környezetben teljesíthetik az általuk kiválasztott távokat. Hasonlóan az NN Ultrabalatonhoz, az UTT-130 is tókerülő verseny, a „nagy testvérhez” képest kicsit “kisebb” távon, 130 kilométeren. Futva vagy bringán, egyedül vagy csapatban.


Eredmények    Weboldal