RUNTIMING
  HU  |  EN

Korábbi versenyek

eredményei

Bizalmi Kör Kisszékely Trail 2021
Bizalmi Kör Kisszékely Trail 2021.jpg

Fuss Lázár Ervin Négyszögletű Kerek Erdőjében középkori utakon! Sport-fröccs a pályán és a célban, kézműves termékek, masszázs, ingyenes fotók. Távok: 6, 11, 22, 30 km.


Eredmények    Weboldal
Korinthosz
Korinthosz.jpg

A Korinthosz Ultratávú Futóverseny tiszteleg a legnagyobb görög klasszikus ultratávú futóverseny, a Spartathlon és annak teljesítői előtt. Őrizni és ápolni kívánja annak szellemiségét és hagyományait!


Eredmények    Weboldal
Ultra Lupa-tó
ultralupa.jpg

2021-ben első alkalommal rajtol el legújabb versenyünk, az ULTRA LUPA-TÓ, mely egy igazi kétnapos, nyári futófesztivál. A péntek este rajtoló, Dunakanyarban zajló verseny egyéniben és váltóban is teljesíthető. Szombaton a rövidebb futószámok kerülnek megrendezésre, valamint a SWIM RUN futammal újdonságot is tartogatunk számotokra. A befutók után pedig Budapest legmenőbb homokos strandján, a Lupa Beachen tudjátok kipihenni a fáradalmakat. Biztosak vagyunk benne, hogy versenyünk legalább akkora élményt ad majd, mint a 221 kilométeres NN Ultrabalaton.


Eredmények    Weboldal
5. UTT-130
utt2021.jpg

Versenyünknek Kelet-Magyarország egyik legszebb természetvédelmi övezete, a Tisza-tó környéke ad otthont. Ez a garancia arra, hogy futóink a nyár közepén tiszta levegőn, csodálatos és érintetlen környezetben teljesíthetik az általuk kiválasztott távokat. Hasonlóan az NN Ultrabalatonhoz, az UTT-130 is tókerülő verseny, a „nagy testvérhez” képest kicsit “kisebb” távon, 130 kilométeren. Futva vagy bringán, egyedül vagy csapatban.


Eredmények    Weboldal